Kako se registrirati za
sudjelovanje u aukcijama?

Kako bi sudjelovali u aukcijama potrebno je registrirati svoj korisnički račun na https://www.etimbersale.com/registracija/  sa e-mail adresom koju ćete koristiti za sudjelovanje u aukcijama i za svu daljnju komunikaciju.

Što ako nisam dobio mail
za potvrdu registracije?

Nakon registracije Vašim e-mailom na adresu navedenu prilikom registracije trebali biste dobiti mail sa sljedećim sadržajem:Ukoliko niste zaprimili ovaj mail molimo Vas kontaktirajte na e-mail adresu: info@etimbersale.com sa e-mail adrese koju ste koristili prilikom registracije.

Što nakon slanja popunjenog PDF
“Obrasca za registraciju” ?

Nakon zaprimljenog obrasca na Vašu adresu ćemo poslati novu jednokratnu zaporku za sudjelovanje u aukcijama koju je potrebno unijeti prilikom prijave Vašim e-mailom na stranici:
https://www.etimbersale.com/prijava/

Ukoliko niste zaprimili mail sa jedokratnom zaporkom molimo Vas kontaktirajte nas na e-mail adresu: info@etimbersale.com sa e-mail adrese koju ste koristili prilikom registracije.

Kako sudjelovati u aukciji –
Naslovna stranica?

Naslovnica www.etimbersale.com prikazuje sve otvorene aukcije na kojima možete pratiti status vaših ponuda. Za osvježavanje cijena na naslovnici potrebno je osvježiti stranicu u pregledniku. (“Swipe” na mobitelu ili klikom na ikonicu refresh na računalu.)

Ovisno o tome jeste li trenutno postavili najvišu ponudu ili Vas je netko nadmašio na ovoj stranici će Vam se prikazati sljedeće oznake crvene ili zelene boje:


Ukoliko je Vaša ponuda jedina koja je postavljenja na aukciji, ove poruke se neće ispisati.

Mogu li sudjelovati u više aukcija od jednom?

Naslovnica www.etimbersale.com prikazuje sve otvorene aukcije. Ukoliko želite sudjelovati ili pratiti više aukcija od jednom to je moguće klikom desnim gumbom miša ili zadržanim klikom prstom na mobitelu nakon kojeg se otvara izbornik na kojem možete odabrati otvaranje auckije u novom “TAB-u” ili “PROZORU”

Ovisno o tome koliko ste aukcija odabrali pratiti od jednom u vašem internetskom pregldedniku to može izgledati ovako:

Kako sudjelovati u aukciji –
Stranica ponude?

Nakon odabira željene aukcije na naslovnoj stranici ili stranici “Otvorene aukcije” ponuda se unosi klikom na padajući izbornik sa cijenama. Izbornik sa cijemama sadrži indikator/strelice:

  

koje vam naglašavaju da je potrebno postaviti veću ponudu ukoliko želite osvojiti aukciju. Odabirom željenog iznosa te potvrđivanjem istog klikom na: POSTAVITE PONUDU postavljate vašu ponudu.

Bitno je naglasiti da možete uputiti neograničen broj ponuda po svakoj otvorenoj aukciji, u vremenu trajanja aukcije koje je naznačeno odbrojavanjem i konačnim vremenom istaknutim ispod “Brojača”. 

Na navedenoj stranici možete također pratiti status Vaše ponude istaknut kroz zelenu ili crvenu oznaku koje simboliziraju da li je Vaša ponuda nadmašena ili ne, kao i vrijeme preostalo do završetka ponude.

Kako znam da sam pobijedio na aukciji?

Ukoliko ste pobijedili na aukciji na stranici će Vam se prikazati sljedeće informacije na stranici završene aukcije uz napomenu “Čestitamo! Osvojili ste aukciju.

Također na Vaš e-mail će stići e-mail potvrde o dobivenoj aukciji prikazan na slici dolje.

Ukoliko niste zaprimili mail sa potvrdom o dobivenoj aukciji kontaktirajte nas na e-mail adresu: info@etimbersale.com sa e-mail adrese koju ste koristili prilikom registracije.

Što ukoliko mi se stranica sporije učitava?

Etimbersale.com koristi moderne i brze severe koji osiguravaju nesmetano i konstantano korištenje aplikacije u trenucima većeg opterećenja.

Ukoliko se nalazite u području sa slabijom internetskom vezom postoji mogućnost da se stranice učitavaju sporije.

U tom slučaju molimo Vas da se strpite da Vaša ponuda bude zabilježena i ne postavljate ponudu ukoliko vam se na ekranu ne ispiše poruka o primljenoj ponudi.